Profiel

Mijn naam is Natalie Goossens. Ik ben koordirigent, componist en muziekdocent.

Tot 31 december 2009 woonde ik in het centrum van Brussel, waar ik werkte als educatief medewerker in de Hoofdstedelijke Openbare Bibliotheek. Naast mijn werk in de bibliotheek was ik dirigent van enkele koren (dameskoor Cantoremus, vocaal ensemble Gaudeamus), zangeres bij een kamerkoor voor hedendaagse muziek (Aquarius) en student compositie in Antwerpen.

De voorbije jaren behaalde ik Meesterdiploma's in Muziektheorie (1999), Muziekschriftuur (1999) en Klarinet (2001), een getuigschrift aan de Bibliotheekschool (2007) en een Master in de Compositie (2009). In 2012 kwam er nog een Bachelor Directie Koor bij.

Eind 2010 startte ik met de NTI-opleiding Financial Assistant, bestaande uit de modules BKC (Basiskennis Calculatie) en BKB (Basiskennis Boekhouden). In juli 2013 behaalde ik het diploma PDB (Praktijkdiploma Boekhouden).

Na 2 jaar in Zeist gewoond te hebben, woon ik sinds eind 2011 met mijn gezin in Duiven. Als koordirigent leid ik repetities en optredens bij drie koren: het Velps Kleinkoor in Velp, vocaal ensemble Avoce in Winterswijk en het algemeen gemengd koor MoorSound in Veenendaal. Naast mijn werk als dirigent bewerk ik koormuziek en componeer ik nieuwe koorwerken.


Natalie Goossens

componist & koordirigent